Bent u op zoek naar een alternatieve bodembedekker voor uw paardenstal, knaagdierkooi of kattenbak? En heeft u vlas, zaagsel en alle soorten stro geprobeerd maar nog steeds niet de oplossing gevonden? Dan is Animal Bedding het product dat u zoekt! Geen stof, neutraliseert nare geuren, eenvoudig schoon te houden, hoog absorptievermogen en voordelig in gebruik. 

 

Halve pallets Animal Bedding leveren wij alleen

in de provincies Utrecht en

Zuid-Holland

 

 

Diervoeders en fourage kun je bestellen op www.highstreetdiervoeders.nl

 

Review houtkorrel Animal Bedding

Sinds 4 weken staat mijn paard op de houtkorrel van Highstreet. Toen ik het in de stal gooide dacht ik , moet deze korrel wat eruit ziet als brok het gaan doen? En eet mijn paard dat spul niet op?

Het advies was om er een beetje water overheen te druppelen zodat de korrel iets uit gaat zetten en wat zachter wordt.

Ik had dit braaf gedaan en zag al dat de korrel inderdaad zachter werd en iets uitzetten. En dat de stal ineens goed gevuld was met de houtkorrels en mijn paard dus een mooi bedje had. De stal rook ook heerlijk naar de geur van hout.

De dag erna was de stal nog netjes droog en rook nog steeds naar de geur van hout. Ik haal de mest er wel iedere dag uit en dit kost mij aanzienlijk minder tijd, want er blijven geen korrels aan de mest vastplakken, dus ik raak geen korrel kwijt. De stal blijft dus goed gevuld. Ik haal nu één keer in de week de natte plekken eruit. Als ik echt naar de bodem graaf dan ruik ik wel urine, maar dat is het dan ook. Voorheen stond mijn paard op vlas, af en toe waren daarbij de natte plekken zo nat en stonk vreselijk. Met de houtkorrel is dit echt verleden tijd, mijn paard is na een nacht op stal nog helemaal schoon en droog. Zelfs na een week is dit nog het geval. Ik ben er erg blij mee. 

Het is ook super fijn voor in de kattenbak, want die kan zelfs een week mee en dan ruik ik nog steeds geen urine. 

Nicolet Cornelder